\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 37358 Re: Ringhomomorfisme Hoi, Ik kon niet zo'n afbeelding bedenken en ik begrijp niet waarom je zo'n afbeelding nodig hebt. Groetjes, Viky viky Student hbo - maandag 2 mei 2005 Antwoord Neem bijvoorbeeld R=R'=Z en definieer f:Z-Z door f(z)=0 voor elke z; dit definieert een ringhomomorfisme met f(1)=0. kphart dinsdag 3 mei 2005 Re: Re: Ringhomomorfisme ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi, Ik kon niet zo'n afbeelding bedenken en ik begrijp niet waarom je zo'n afbeelding nodig hebt. Groetjes, Viky viky Student hbo - maandag 2 mei 2005
viky Student hbo - maandag 2 mei 2005
Neem bijvoorbeeld R=R'=Z en definieer f:Z-Z door f(z)=0 voor elke z; dit definieert een ringhomomorfisme met f(1)=0. kphart dinsdag 3 mei 2005
kphart dinsdag 3 mei 2005
©2001-2024 WisFaq