\require{AMSmath} Partiële integratie hoe los je deze op? x sinx cosx???? Help me! Lien 3de graad ASO - woensdag 13 april 2005 Antwoord Beste Lien, Je kan dit op verschillende manieren aanpakken. Er geldt bijvoorbeeld dat sin(2x) = 2 sinx cosx Dus: sinx cosx = 1/2 sin(2x) òx*sinx*cosx dx = 1/2òx*sin(2x) dx Nu kan je gewoon partieel integreren door x af te leiden en de sinus te integreren? mvg, Tom td woensdag 13 april 2005 Re: Partiële integratie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe los je deze op? x sinx cosx???? Help me! Lien 3de graad ASO - woensdag 13 april 2005
Lien 3de graad ASO - woensdag 13 april 2005
Beste Lien, Je kan dit op verschillende manieren aanpakken. Er geldt bijvoorbeeld dat sin(2x) = 2 sinx cosx Dus: sinx cosx = 1/2 sin(2x) òx*sinx*cosx dx = 1/2òx*sin(2x) dx Nu kan je gewoon partieel integreren door x af te leiden en de sinus te integreren? mvg, Tom td woensdag 13 april 2005
td woensdag 13 april 2005
©2001-2024 WisFaq