\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 28490 Re: Exponentiele vergelijking oplossen Ik begrijp niet waarom de x achter de 16 verdwijnt en het dus niet 4^2 x * (4^-1)^x = 4^-2 wordt... britt Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 1 april 2005 Antwoord Ik ben er vanuit gegaan dat bedoeld was: 16×1/4x=1/16, en aangezien vragensteller niet heeft gereageerd zal dat ook wel de bedoeling zijn geweest. hk vrijdag 1 april 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik begrijp niet waarom de x achter de 16 verdwijnt en het dus niet 4^2 x * (4^-1)^x = 4^-2 wordt... britt Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 1 april 2005
britt Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 1 april 2005
Ik ben er vanuit gegaan dat bedoeld was: 16×1/4x=1/16, en aangezien vragensteller niet heeft gereageerd zal dat ook wel de bedoeling zijn geweest. hk vrijdag 1 april 2005
hk vrijdag 1 april 2005
©2001-2024 WisFaq