\require{AMSmath} Exponentiele vergelijking oplossen ik moet enkele formules exact oplossen dus zonder rekenmachine. en deze snapte ik niet ik kom er maar niet uit. 16 x (1/4)^x = 1/16 jessic Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 13 oktober 2004 Antwoord Schrijf alles eens als macht van 4: 42×(4-1)^x=4-2 42×4-x=4-2 42-x=4-2 2-x=-2 x=4 hk woensdag 13 oktober 2004 Re: Exponentiele vergelijking oplossen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik moet enkele formules exact oplossen dus zonder rekenmachine. en deze snapte ik niet ik kom er maar niet uit. 16 x (1/4)^x = 1/16 jessic Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 13 oktober 2004
jessic Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 13 oktober 2004
Schrijf alles eens als macht van 4: 42×(4-1)^x=4-2 42×4-x=4-2 42-x=4-2 2-x=-2 x=4 hk woensdag 13 oktober 2004
hk woensdag 13 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq