\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 35834 Re: Integraal van sec³x dat had ik ook al geprobeerd, en vervolgens (1-u)2 * (1+u)2 en toen zat ik ook vast, want kwam ik een valse matrice uit bij het spliten namelijk a+b=1 en a+b=0 yannic 3de graad ASO - donderdag 24 maart 2005 Antwoord ik krijg: 1/((1-u)2·1+u)2) = 1/4·( 1/(1-u)2 + 1/(1-u) + 1/(1+u)2 + 1/(1+u)) reken zelf maar na of ik geen fouten heb gemaakt. gt donderdag 24 maart 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
dat had ik ook al geprobeerd, en vervolgens (1-u)2 * (1+u)2 en toen zat ik ook vast, want kwam ik een valse matrice uit bij het spliten namelijk a+b=1 en a+b=0 yannic 3de graad ASO - donderdag 24 maart 2005
yannic 3de graad ASO - donderdag 24 maart 2005
ik krijg: 1/((1-u)2·1+u)2) = 1/4·( 1/(1-u)2 + 1/(1-u) + 1/(1+u)2 + 1/(1+u)) reken zelf maar na of ik geen fouten heb gemaakt. gt donderdag 24 maart 2005
gt donderdag 24 maart 2005
©2001-2024 WisFaq