\require{AMSmath} Faculteiten 3!=6 2!=2 1!=1 Waarom geldt dat 0!=1 ????? chiel Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 23 maart 2005 Antwoord Stel, ik vertel je dat 10!=3628800. Kun jij nu 9! berekenen? 10!=1*2*...*9*10 en 9!=1*2*...*9. Dus 10!=9!*10, ofwel 9!=10!/10=3628800/10=362880. Kun je dit veralgemeniseren? Als je n! weet, hoe kun je dan (n-1)! berekenen? En hoe kun je dit toepassen om 0! te berekenen? Is het hiermee gelukt? AE woensdag 23 maart 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
3!=6 2!=2 1!=1 Waarom geldt dat 0!=1 ????? chiel Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 23 maart 2005
chiel Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 23 maart 2005
Stel, ik vertel je dat 10!=3628800. Kun jij nu 9! berekenen? 10!=1*2*...*9*10 en 9!=1*2*...*9. Dus 10!=9!*10, ofwel 9!=10!/10=3628800/10=362880. Kun je dit veralgemeniseren? Als je n! weet, hoe kun je dan (n-1)! berekenen? En hoe kun je dit toepassen om 0! te berekenen? Is het hiermee gelukt? AE woensdag 23 maart 2005
AE woensdag 23 maart 2005
©2001-2024 WisFaq