\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 26498 Re: Inches en foot hoi ik ben bieke en ik ben op zoek naar:hoeveel is 4 cm in inches ?? Bieke Iets anders - vrijdag 4 maart 2005 Antwoord 1 inch = 2.54 cmDus 1 cm = 1/2.54 inchDus 4 cm = ..... inchVul zelf maar in! (door het regeltje van drie) Koen km zondag 6 maart 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoi ik ben bieke en ik ben op zoek naar:hoeveel is 4 cm in inches ?? Bieke Iets anders - vrijdag 4 maart 2005
Bieke Iets anders - vrijdag 4 maart 2005
1 inch = 2.54 cmDus 1 cm = 1/2.54 inchDus 4 cm = ..... inchVul zelf maar in! (door het regeltje van drie) Koen km zondag 6 maart 2005
km zondag 6 maart 2005
©2001-2024 WisFaq