\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 34736 Re: Integreren Hallo, Als ik òt4(t-1)dt uitwerk kom ik niet uit. Mvgr. Richard Richar Student hbo - woensdag 2 maart 2005 Antwoord Echt niet?? òt4(t-1)dt = ò(t5 - t4)dt = 1/6t6 - ... + C en t = x2 + 1 Dus antwoord van dit deel: 1/6(x2 + 1)6 - ... + C dk woensdag 2 maart 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Als ik òt4(t-1)dt uitwerk kom ik niet uit. Mvgr. Richard Richar Student hbo - woensdag 2 maart 2005
Richar Student hbo - woensdag 2 maart 2005
Echt niet?? òt4(t-1)dt = ò(t5 - t4)dt = 1/6t6 - ... + C en t = x2 + 1 Dus antwoord van dit deel: 1/6(x2 + 1)6 - ... + C dk woensdag 2 maart 2005
dk woensdag 2 maart 2005
©2001-2024 WisFaq