\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 33199 Re: Ggd gedeeltelijk bekend Natuurlijk ! Ik was dat van de coprimes even vergeten, ik zal een andere methode moeten vinden voor even getallen.Overigens als b=11·20=220 dan gcd(33220, 220) is 220 david Student hbo - maandag 24 januari 2005 Antwoord tuurlijk, ook even te snelen als b=20·151=3020 dan is ggd(33220,3020)=3020.maarre test gewoon eerst even gewoon de ggd voor je probeert de inverse te vinden. hk maandag 24 januari 2005 Re: Re: Ggd gedeeltelijk bekend ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Natuurlijk ! Ik was dat van de coprimes even vergeten, ik zal een andere methode moeten vinden voor even getallen.Overigens als b=11·20=220 dan gcd(33220, 220) is 220 david Student hbo - maandag 24 januari 2005
david Student hbo - maandag 24 januari 2005
tuurlijk, ook even te snelen als b=20·151=3020 dan is ggd(33220,3020)=3020.maarre test gewoon eerst even gewoon de ggd voor je probeert de inverse te vinden. hk maandag 24 januari 2005
hk maandag 24 januari 2005
©2001-2025 WisFaq