\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 5629 Re: Conversie van inch naar centimeter hoeveel mm is 3/16" aub andrea Ouder - woensdag 19 januari 2005 Antwoord 1 inch = 2,54 cm 1 inch = 25,4 mm 3/16 inch = 3/16 · 25,4 mm = 4,7625 mm. Davy donderdag 20 januari 2005 Re: Re: Conversie van inch naar centimeter ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
hoeveel mm is 3/16" aub andrea Ouder - woensdag 19 januari 2005
andrea Ouder - woensdag 19 januari 2005
1 inch = 2,54 cm 1 inch = 25,4 mm 3/16 inch = 3/16 · 25,4 mm = 4,7625 mm. Davy donderdag 20 januari 2005
Davy donderdag 20 januari 2005
©2001-2025 WisFaq