\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 32860 Re: Vwo-vraagje sorry maar sommatie's hebben we nog niet gezien in de leerstof eigenlijk :s Dirk 3de graad ASO - dinsdag 18 januari 2005 Antwoord 1*2*4=8*12*4*8=8*8=8*2^33*6*12=8*2=8*3^3100*200*400=8*100^3Voor die onderste kun je ook zo iets doen. En nu maar eens gaan nadenken. hk dinsdag 18 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
sorry maar sommatie's hebben we nog niet gezien in de leerstof eigenlijk :s Dirk 3de graad ASO - dinsdag 18 januari 2005
Dirk 3de graad ASO - dinsdag 18 januari 2005
1*2*4=8*12*4*8=8*8=8*2^33*6*12=8*2=8*3^3100*200*400=8*100^3Voor die onderste kun je ook zo iets doen. En nu maar eens gaan nadenken. hk dinsdag 18 januari 2005
hk dinsdag 18 januari 2005
©2001-2024 WisFaq