\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 32614 Re: Re: Re: Gelijke oppervlakte tussen 2 parabolen Bedankt voor uw hulp Dat is dan voor de oppervlakte van de laatste figuur hé?Ja, ik had het dan inderdaad fout voor, sorry...En voor de eerste figuur moet je dan de oppervlakte zoeken tussen de rechte y=a en y=ax2 en dat er van aftrekken?En hoe bekom je dan precies de vgl van de gevraagde parabool? wendy 3de graad ASO - zaterdag 15 januari 2005 Antwoord Jij bent ook een mooie... dat was mijn vraag! In 't plaatje hiernaast is de oppervlakte paars gelijk aan de oppervlakte geel.f(x)=2x²g(x)=ax²h(x)=1/2x²Bereken a.Als je dat kan ben je misschien al een stuk verder...Aanwijzing: Nu jij weer... WvR zaterdag 15 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt voor uw hulp Dat is dan voor de oppervlakte van de laatste figuur hé?Ja, ik had het dan inderdaad fout voor, sorry...En voor de eerste figuur moet je dan de oppervlakte zoeken tussen de rechte y=a en y=ax2 en dat er van aftrekken?En hoe bekom je dan precies de vgl van de gevraagde parabool? wendy 3de graad ASO - zaterdag 15 januari 2005
wendy 3de graad ASO - zaterdag 15 januari 2005
Jij bent ook een mooie... dat was mijn vraag! In 't plaatje hiernaast is de oppervlakte paars gelijk aan de oppervlakte geel.f(x)=2x²g(x)=ax²h(x)=1/2x²Bereken a.Als je dat kan ben je misschien al een stuk verder...Aanwijzing: Nu jij weer... WvR zaterdag 15 januari 2005
WvR zaterdag 15 januari 2005
©2001-2024 WisFaq