\require{AMSmath} Evenwicht berekenen Moet hier een evenwicht berekenen en heb zelfs de oplossing maar weet totaal nt hoe men eran komt Aanbod en Vraag q = 2 Öp p = 11 - 5q Aanbod: q = 2Öp of p = 1/4 q2 Hoe komt men daaraan ??? Flip Ouder - zaterdag 15 januari 2005 Antwoord q=2Öp Beide leden kwadrateren geeft q2=4p q2/4=p De tweede gegeven vergelijking komt dus in die stap niet tussen. Geen idee waar de opgave moet over gaan eigenlijk. cl zaterdag 15 januari 2005 Re: Evenwicht berekenen ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Moet hier een evenwicht berekenen en heb zelfs de oplossing maar weet totaal nt hoe men eran komt Aanbod en Vraag q = 2 Öp p = 11 - 5q Aanbod: q = 2Öp of p = 1/4 q2 Hoe komt men daaraan ??? Flip Ouder - zaterdag 15 januari 2005
Flip Ouder - zaterdag 15 januari 2005
q=2Öp Beide leden kwadrateren geeft q2=4p q2/4=p De tweede gegeven vergelijking komt dus in die stap niet tussen. Geen idee waar de opgave moet over gaan eigenlijk. cl zaterdag 15 januari 2005
cl zaterdag 15 januari 2005
©2001-2025 WisFaq