\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 32465 Re: Exponentiële groei: vraagstuk klopt dit dan :1 dag: 24 u = t/3 : y= N x 23het lukt niet om de rest op te lossen en het voorschrift te vinden! jeske 3de graad ASO - woensdag 12 januari 2005 Antwoord t=1 betekent een periode van 8 uur, t=2 betekent 16 uur. Wat dat betreft klopt het.Die algemene formule wordt dan toch y=N·2t (dat staat er toch bijna al).2 dagen is dan t=6, 1 dag is t=3, 1 uur is t=1/8=0,125Vul je dat in dan krijg je N·20,125 = N·1,0905Met vriendelijke groetJaDeX jadex woensdag 12 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
klopt dit dan :1 dag: 24 u = t/3 : y= N x 23het lukt niet om de rest op te lossen en het voorschrift te vinden! jeske 3de graad ASO - woensdag 12 januari 2005
jeske 3de graad ASO - woensdag 12 januari 2005
t=1 betekent een periode van 8 uur, t=2 betekent 16 uur. Wat dat betreft klopt het.Die algemene formule wordt dan toch y=N·2t (dat staat er toch bijna al).2 dagen is dan t=6, 1 dag is t=3, 1 uur is t=1/8=0,125Vul je dat in dan krijg je N·20,125 = N·1,0905Met vriendelijke groetJaDeX jadex woensdag 12 januari 2005
jadex woensdag 12 januari 2005
©2001-2024 WisFaq