\require{AMSmath} Winst bepalen verkoopprijs is 42.95€ (incl btw) inkoopprijs is 22.01€ (excl btw) Netto marge zou 38 % zijn Kan iemand me hoe ik aan die 38 % moet komen? pol Iets anders - woensdag 12 januari 2005 Antwoord Inkoopprijs inclusief 21% BTW is 26,63 Winst is 16.32 Marge op verkoopprijs = 16.32/42.95 x 100% = 38% Met vriendelijke groet JaDeX jadex woensdag 12 januari 2005 Re: Winst bepalen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
verkoopprijs is 42.95€ (incl btw) inkoopprijs is 22.01€ (excl btw) Netto marge zou 38 % zijn Kan iemand me hoe ik aan die 38 % moet komen? pol Iets anders - woensdag 12 januari 2005
pol Iets anders - woensdag 12 januari 2005
Inkoopprijs inclusief 21% BTW is 26,63 Winst is 16.32 Marge op verkoopprijs = 16.32/42.95 x 100% = 38% Met vriendelijke groet JaDeX jadex woensdag 12 januari 2005
jadex woensdag 12 januari 2005
©2001-2024 WisFaq