\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 32308 Re: Integraal Berekenen Ik ben er even mee bezig geweest. sqrt( 1 - cos(4t) ) = sqrt(2) · sin (2t) voor [0,Pi/2] sqrt( 1 - cos(4t) ) = -sqrt(2) · sin (2t) voor [Pi/2,2] Op deze wijze ben ik eruit gekomen. Bedankt Antwoord = 6 + 2cos(4) Maikel Student hbo - maandag 10 januari 2005 Antwoord Maikel, Zo zie maar weer wat je eerst moet doen: nadenken! kn maandag 10 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik ben er even mee bezig geweest. sqrt( 1 - cos(4t) ) = sqrt(2) · sin (2t) voor [0,Pi/2] sqrt( 1 - cos(4t) ) = -sqrt(2) · sin (2t) voor [Pi/2,2] Op deze wijze ben ik eruit gekomen. Bedankt Antwoord = 6 + 2cos(4) Maikel Student hbo - maandag 10 januari 2005
Maikel Student hbo - maandag 10 januari 2005
Maikel, Zo zie maar weer wat je eerst moet doen: nadenken! kn maandag 10 januari 2005
kn maandag 10 januari 2005
©2001-2024 WisFaq