\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 32215 Re: Poolkromme <==> Parameterkromme En de variabele t dan? Wat u nu vermeld wist ik al, maar hoe nu verder. Is het dan {x(t) = f(t)cos(t),y(t)=f(t)sin(t)}, met f(t)=f(phi)? Maikel Student hbo - zondag 9 januari 2005 Antwoord $\phi$ speelt inderdaad de rol van t, en r is gegeven als functie van $\phi$, dus van t. cl zondag 9 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
En de variabele t dan? Wat u nu vermeld wist ik al, maar hoe nu verder. Is het dan {x(t) = f(t)cos(t),y(t)=f(t)sin(t)}, met f(t)=f(phi)? Maikel Student hbo - zondag 9 januari 2005
Maikel Student hbo - zondag 9 januari 2005
$\phi$ speelt inderdaad de rol van t, en r is gegeven als functie van $\phi$, dus van t. cl zondag 9 januari 2005
cl zondag 9 januari 2005
©2001-2024 WisFaq