\require{AMSmath} Machtsverheffen 2 tot de macht 2 = 4, 2 tot de macht 1 = 2, 2 tot de macht 0 = 1 Nu de vraag: wat is 0 tot de macht 0? Henk H Iets anders - dinsdag 30 november 2004 Antwoord 0 tot de macht 0 is niet bepaald. Machtsverheffen tot de macht 0 cl dinsdag 30 november 2004 Re: Machtsverheffen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
2 tot de macht 2 = 4, 2 tot de macht 1 = 2, 2 tot de macht 0 = 1 Nu de vraag: wat is 0 tot de macht 0? Henk H Iets anders - dinsdag 30 november 2004
Henk H Iets anders - dinsdag 30 november 2004
0 tot de macht 0 is niet bepaald. Machtsverheffen tot de macht 0 cl dinsdag 30 november 2004
cl dinsdag 30 november 2004
©2001-2024 WisFaq