\require{AMSmath} Ophefbare discontinuiteit Heeft de volgende functie een ophefbare continuiteit of niet : f(x) = (1-x) / (1-x2) en waarom? Amber Student universiteit - zondag 21 november 2004 Antwoord Schrijf f(x) = (1-x)/{(1-x)(1+x)}. Nu zie je hopelijk wel wat er aan de hand is....... ps het moet een ophefbare discontinuiteit zijn neem ik aan. Met vriendelijke groet JaDeX jadex zondag 21 november 2004 Re: Ophefbare discontinuiteit ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Heeft de volgende functie een ophefbare continuiteit of niet : f(x) = (1-x) / (1-x2) en waarom? Amber Student universiteit - zondag 21 november 2004
Amber Student universiteit - zondag 21 november 2004
Schrijf f(x) = (1-x)/{(1-x)(1+x)}. Nu zie je hopelijk wel wat er aan de hand is....... ps het moet een ophefbare discontinuiteit zijn neem ik aan. Met vriendelijke groet JaDeX jadex zondag 21 november 2004
jadex zondag 21 november 2004
©2001-2024 WisFaq