\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 30127 Re: Re: Zuiver imaginair Nu kom ik op (2+2cost)/(2isintcost) Klopt dit? Groetjes Fleur Fleur Student hbo - donderdag 18 november 2004 Antwoord Mnee... g(z) = [(1+cos(t))+isin(t)] / [(1-cos(t))-isin(t)] Teller en noemer vermenigvuldigen met 1-cos(t))+isin(t) teller - 2isin(t) noemer - 2-2cos(t) g(z) = isin(t)/(1-cos(t)) cl donderdag 18 november 2004 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Nu kom ik op (2+2cost)/(2isintcost) Klopt dit? Groetjes Fleur Fleur Student hbo - donderdag 18 november 2004
Fleur Student hbo - donderdag 18 november 2004
Mnee... g(z) = [(1+cos(t))+isin(t)] / [(1-cos(t))-isin(t)] Teller en noemer vermenigvuldigen met 1-cos(t))+isin(t) teller - 2isin(t) noemer - 2-2cos(t) g(z) = isin(t)/(1-cos(t)) cl donderdag 18 november 2004
cl donderdag 18 november 2004
©2001-2025 WisFaq