\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 30117 Re: Zuiver imaginair Maar het is toch logz=e^(it)?Ik heb geprobeerd om te vereenvoudigen maar ik weet niet zo goed wat er nou precies uit moet komen.Groetjes Fleur Fleur Student hbo - donderdag 18 november 2004 Antwoord Geen idee waar je met log(z)=eit vandaan komt, maar hier heeft het alleszins niks mee te maken.Punten op de eenheidscirkel zijn allen van de vorm z=eit=cos(t)+isin(t), zodatg(z) = [(1+cos(t))+isin(t)] / [(1-cos(t))-isin(t)]Haal het imaginaire gedeelte uit de noemer door teller en noemer te vermenigvuldigen met het complex toegevoegde van de noemer en als alles goed gaat is het reele deel van g(z) verdwenen... cl donderdag 18 november 2004 Re: Re: Zuiver imaginair ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Maar het is toch logz=e^(it)?Ik heb geprobeerd om te vereenvoudigen maar ik weet niet zo goed wat er nou precies uit moet komen.Groetjes Fleur Fleur Student hbo - donderdag 18 november 2004
Fleur Student hbo - donderdag 18 november 2004
Geen idee waar je met log(z)=eit vandaan komt, maar hier heeft het alleszins niks mee te maken.Punten op de eenheidscirkel zijn allen van de vorm z=eit=cos(t)+isin(t), zodatg(z) = [(1+cos(t))+isin(t)] / [(1-cos(t))-isin(t)]Haal het imaginaire gedeelte uit de noemer door teller en noemer te vermenigvuldigen met het complex toegevoegde van de noemer en als alles goed gaat is het reele deel van g(z) verdwenen... cl donderdag 18 november 2004
cl donderdag 18 november 2004
©2001-2024 WisFaq