Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Goniometrische identiteiten

dit is de identiteit(te bewijzen als we weten dan a+b+c=pi):
sin2a+cos2b+cos2c=1-cosa.cosb.cosc
dus c=180°-(a+b)
en dan wordt dat -cos2(a+b)
en als ik het verder uitwerk kom ik niet uit, kunnen jullie mij helpen?

stefaa
3de graad ASO - woensdag 17 november 2004

Antwoord

Ik vrees dat deze identiteit niet te bewijzen is, omdat het er geen is.

Wij willen veel tijd besteden om je te helpen bij het oplossen van je vragen, maar gelieve dan wel de moeite te doen om je vragen correct te stellen!!!

LL
woensdag 17 november 2004

 Re: Goniometrische identiteiten 

©2001-2024 WisFaq