\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 29604 Re: Re: Lenzenformule Welke bovenstaande stap? Pieter Iets anders - donderdag 11 november 2004 Antwoord 1/b + 1/v = 1/f $\Leftrightarrow$1/b = 1/f - 1/v $\Leftrightarrow$1/b = v/vf - f/vf $\Leftrightarrow$1/b = (v-f)/vf $\Leftrightarrow$b = vf/(v-f)groeten,martijn mg zaterdag 13 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Welke bovenstaande stap? Pieter Iets anders - donderdag 11 november 2004
Pieter Iets anders - donderdag 11 november 2004
1/b + 1/v = 1/f $\Leftrightarrow$1/b = 1/f - 1/v $\Leftrightarrow$1/b = v/vf - f/vf $\Leftrightarrow$1/b = (v-f)/vf $\Leftrightarrow$b = vf/(v-f)groeten,martijn mg zaterdag 13 november 2004
mg zaterdag 13 november 2004
©2001-2024 WisFaq