\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 2980 Re: Lenzenformule Hoe kan de formule b=vf/(v-f) dan afgeleid worden uit de formule b=1/v. Door welke transformaties. Pieter Overige TSO-BSO - zondag 7 november 2004 Antwoord b=vf/(v-f) kan niet worden afgeleid uit b=1/v (waar haal je deze formule vandaan??) ,Maar uit 1/b + 1/v = 1/f. Ofwel uit DE Lenzenformule.Hoe dat moet staat stap voor stap in bovenstaande tekst uitgelegd.groeten,martijn mg woensdag 10 november 2004 Re: Re: Lenzenformule ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan de formule b=vf/(v-f) dan afgeleid worden uit de formule b=1/v. Door welke transformaties. Pieter Overige TSO-BSO - zondag 7 november 2004
Pieter Overige TSO-BSO - zondag 7 november 2004
b=vf/(v-f) kan niet worden afgeleid uit b=1/v (waar haal je deze formule vandaan??) ,Maar uit 1/b + 1/v = 1/f. Ofwel uit DE Lenzenformule.Hoe dat moet staat stap voor stap in bovenstaande tekst uitgelegd.groeten,martijn mg woensdag 10 november 2004
mg woensdag 10 november 2004
©2001-2024 WisFaq