\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 29665 Re: Differentieren ooh hartstikke bedankt! Ik begrijp het, denk ik. ik had de som verkeerd overgetiept... het is:d(ax^3+ bx^2+cx)/dx= tussen de haakjes heb ik berekend... er komt 3ax^2+2bx+c uit... maar wat doe ik met die d voor de haakjes.. en de dx onder de deel lijn? yaggie Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 9 november 2004 Antwoord dus: d(ax^3+ bx^2+cx)/dx=3ax^2+2bx+c Meer is het niet.... hk dinsdag 9 november 2004 Re: Re: Differentieren ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ooh hartstikke bedankt! Ik begrijp het, denk ik. ik had de som verkeerd overgetiept... het is:d(ax^3+ bx^2+cx)/dx= tussen de haakjes heb ik berekend... er komt 3ax^2+2bx+c uit... maar wat doe ik met die d voor de haakjes.. en de dx onder de deel lijn? yaggie Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 9 november 2004
yaggie Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 9 november 2004
dus: d(ax^3+ bx^2+cx)/dx=3ax^2+2bx+c Meer is het niet.... hk dinsdag 9 november 2004
hk dinsdag 9 november 2004
©2001-2024 WisFaq