\require{AMSmath} Vergelijking van de raaklijn Ik zoek een vergelijking van de raaklijn aan de grafiek van de functie f(x)=2x in het punt p(1,2)Enig idee hoe ik hieraan moet beginnen? alex 2de graad ASO - zondag 7 november 2004 Antwoord Gebruik de afgeleide functie f'(x) = 2x.ln(2)Lukt het niet, kom dan terug maar wel graag met je eigen pogingen erbij (spelregels!) MBL zondag 7 november 2004 Re: Vergelijking van de raaklijn ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik zoek een vergelijking van de raaklijn aan de grafiek van de functie f(x)=2x in het punt p(1,2)Enig idee hoe ik hieraan moet beginnen? alex 2de graad ASO - zondag 7 november 2004
alex 2de graad ASO - zondag 7 november 2004
Gebruik de afgeleide functie f'(x) = 2x.ln(2)Lukt het niet, kom dan terug maar wel graag met je eigen pogingen erbij (spelregels!) MBL zondag 7 november 2004
MBL zondag 7 november 2004
©2001-2024 WisFaq