\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 29373 Re: Veeltermfuncties Waarom werd p(q) - c(q) nogmaals vermenigvuldigd met q? Rachel Overige TSO-BSO - maandag 1 november 2004 Antwoord opbrengst=prijs *hoeveelheid totale kosten=kosten per product*aantal producten. kn maandag 1 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom werd p(q) - c(q) nogmaals vermenigvuldigd met q? Rachel Overige TSO-BSO - maandag 1 november 2004
Rachel Overige TSO-BSO - maandag 1 november 2004
opbrengst=prijs *hoeveelheid totale kosten=kosten per product*aantal producten. kn maandag 1 november 2004
kn maandag 1 november 2004
©2001-2024 WisFaq