\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 29345 Re: Integraal berekening met e Maar kan ik niet gewoon de factors voor de e, (3 en 2 ) bij elkaar optellen en de factors voor de a met elkaar vermenigvuldigen. Dus 3 + 2 = 5. En 2 * 3 = 6. Dus dat wordt dan 5 / (6a)? Of werkt het zo niet? Leon Student universiteit - maandag 1 november 2004 Antwoord Nee, Zo werkt dat niet. Uitgaande van pe^(-rat) - qe^(-sat) moet je maar eens netjes uitzoeken hoe het dan wel zit. hk maandag 1 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Maar kan ik niet gewoon de factors voor de e, (3 en 2 ) bij elkaar optellen en de factors voor de a met elkaar vermenigvuldigen. Dus 3 + 2 = 5. En 2 * 3 = 6. Dus dat wordt dan 5 / (6a)? Of werkt het zo niet? Leon Student universiteit - maandag 1 november 2004
Leon Student universiteit - maandag 1 november 2004
Nee, Zo werkt dat niet. Uitgaande van pe^(-rat) - qe^(-sat) moet je maar eens netjes uitzoeken hoe het dan wel zit. hk maandag 1 november 2004
hk maandag 1 november 2004
©2001-2024 WisFaq