\require{AMSmath} Integraal berekening met e Ik heb de volgende intergraal: òvan t=0 tot oneindig R(t) dt met R(t) = 3e-2at - 2e-3at En als antwoord 5/6a leon Student universiteit - maandag 1 november 2004 Antwoord Een primietieve van R is -3/(2a)e-at+2/(3a)e-3at 0ò¥R(t)dt=limp®¥[-3/(2a)e-at+2/(3a)e-3at]0p =limp®¥(-3/(2a)+2/(3a)-(-3/(2a)e-ap+2/(3a)e-3ap)= 5/(6a)-limp®¥-3/(2a)e-ap+2/(3a)e-3ap=5/(6a) hk maandag 1 november 2004 Re: Integraal berekening met e ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb de volgende intergraal: òvan t=0 tot oneindig R(t) dt met R(t) = 3e-2at - 2e-3at En als antwoord 5/6a leon Student universiteit - maandag 1 november 2004
leon Student universiteit - maandag 1 november 2004
Een primietieve van R is -3/(2a)e-at+2/(3a)e-3at 0ò¥R(t)dt=limp®¥[-3/(2a)e-at+2/(3a)e-3at]0p =limp®¥(-3/(2a)+2/(3a)-(-3/(2a)e-ap+2/(3a)e-3ap)= 5/(6a)-limp®¥-3/(2a)e-ap+2/(3a)e-3ap=5/(6a) hk maandag 1 november 2004
hk maandag 1 november 2004
©2001-2024 WisFaq