\require{AMSmath} Een ander som wat op de vorige lijkt te lijken Gegeven is de fomule y=Ö5x+25Geef een benadering in drie decimalen nauwkeurig dy/dx voor x=-4, x=0, x=4 en x=8 ?Bedankt ! De vorige som kunnen we nu aan als we er een toets over mogen krijgen met de formule die erbij bedacht is... :) Bob Leerling mbo - dinsdag 26 oktober 2004 Antwoord Hallo Bob,dy/dx=5/(2Ö5x+25.Hier de waarden invullen.Algemeen:als y=Öf(x),f(x)0,dan is dy/dx=df(x)/dxgedeeld door2Öf(x). kn dinsdag 26 oktober 2004 Re: Een ander som wat op de vorige lijkt te lijken ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven is de fomule y=Ö5x+25Geef een benadering in drie decimalen nauwkeurig dy/dx voor x=-4, x=0, x=4 en x=8 ?Bedankt ! De vorige som kunnen we nu aan als we er een toets over mogen krijgen met de formule die erbij bedacht is... :) Bob Leerling mbo - dinsdag 26 oktober 2004
Bob Leerling mbo - dinsdag 26 oktober 2004
Hallo Bob,dy/dx=5/(2Ö5x+25.Hier de waarden invullen.Algemeen:als y=Öf(x),f(x)0,dan is dy/dx=df(x)/dxgedeeld door2Öf(x). kn dinsdag 26 oktober 2004
kn dinsdag 26 oktober 2004
©2001-2025 WisFaq