\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 12760 Re: Vereenvoudigen Hoi,Ik snap op zich wel hoe deze vereenvoudiging in elkaar zit, maar een stap snap ik niet, hoe kom je van (1-R/S) op S-R/S ? R·S S-R R·S (1- R/S)·----- = ----- · ----- R-S S R-SIk ben heel erg benieuwd. Alvast bedankt voor het antwoorden.Groetjes Ersin Student hbo - woensdag 20 oktober 2004 Antwoord 't Is minder diepzinnig dan het lijkt:Gewoon gelijknamig maken dus... WvR woensdag 20 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi,Ik snap op zich wel hoe deze vereenvoudiging in elkaar zit, maar een stap snap ik niet, hoe kom je van (1-R/S) op S-R/S ? R·S S-R R·S (1- R/S)·----- = ----- · ----- R-S S R-SIk ben heel erg benieuwd. Alvast bedankt voor het antwoorden.Groetjes Ersin Student hbo - woensdag 20 oktober 2004
R·S S-R R·S (1- R/S)·----- = ----- · ----- R-S S R-S
Ersin Student hbo - woensdag 20 oktober 2004
't Is minder diepzinnig dan het lijkt:Gewoon gelijknamig maken dus... WvR woensdag 20 oktober 2004
WvR woensdag 20 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq