Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 28679 

Re: Papierformaten

Bedankt voor uw snelle reactie,
volgens mij moet de breedte van A0 gelijk aan 1 zijn en geen x. Dat de oppervlakte van A0 1m2 is wordt later pas gegeven. Deze som zou opgelost moeten worden zonder deze info. Ik kom er zo nog niet uit

jan-wi
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 18 oktober 2004

Antwoord

Foutje:
Gezien de gegevens zoals je die gegeven hebt zou de breedte van A0 inderdaad 1 moeten zijn, maar dan is de lengte van A0 dus 2x.
We weten nu
x:1=1:2x dus 2x2=1 dus x2=1/2.

hk
maandag 18 oktober 2004

©2001-2024 WisFaq