Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 28331 

Re: Re: Opstellen van het voorschrift van een tweedegraadsfunctie

Bij welke productie bedragen de marginale kosten 470.16 euro ?

moet ik dan gewoon vervangen om de uitkomst op deze vraag te weten ?

alex
2de graad ASO - zondag 10 oktober 2004

Antwoord

Dus y=470,16 en y=-0,00035x2-0,7356x+499,892
Los dus op
-0,00035x2-0,7356x+499,892=470,16
(de abc-formule zou wel eens handig kunnen zijn)

hk
zondag 10 oktober 2004

©2001-2024 WisFaq