\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 28221 Re: Re: Re: Re: D[(5x^3 6) tan x] is dit correct? D[tanx+(x/cosx)] =1/cos2x +[(D(x).cosx)-(x.D(cosx))/(cosx)2] =1/cos2x + [(1.cosx) -(x.-sinx)/(cosx)2] hoe kun je dit verder uitwerken? jeske 3de graad ASO - donderdag 7 oktober 2004 Antwoord De berekening is juist. Je kunt dit nog op gelijke noemer zetten. En de 2 mintekens heffen elkaar op. (1 + cos x + x.sin x)/cos2x LL donderdag 7 oktober 2004 Re: Re: Re: Re: Re: D[(5x^3 6) tan x] ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
is dit correct? D[tanx+(x/cosx)] =1/cos2x +[(D(x).cosx)-(x.D(cosx))/(cosx)2] =1/cos2x + [(1.cosx) -(x.-sinx)/(cosx)2] hoe kun je dit verder uitwerken? jeske 3de graad ASO - donderdag 7 oktober 2004
jeske 3de graad ASO - donderdag 7 oktober 2004
De berekening is juist. Je kunt dit nog op gelijke noemer zetten. En de 2 mintekens heffen elkaar op. (1 + cos x + x.sin x)/cos2x LL donderdag 7 oktober 2004
LL donderdag 7 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq