\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 18639 Re: Re: Machten vermenigvuldigen Hoe reken je dan p uit als 12p2+6p3=0? El Iets anders - dinsdag 5 oktober 2004 Antwoord Nou in ieder geval NIET door de machten op te tellen... Laat dat duidelijk zijn! Wat dan wel?Wat dacht je van ontbinden in factoren?Dus:12p2+6p3=06p2(2+p)=06p2=0 of 2+p=0p2=0 of p=-2p=0 of p=-2Waarmee we toch weer een vergelijking hebben opgelost... TADA!! WvR woensdag 6 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe reken je dan p uit als 12p2+6p3=0? El Iets anders - dinsdag 5 oktober 2004
El Iets anders - dinsdag 5 oktober 2004
Nou in ieder geval NIET door de machten op te tellen... Laat dat duidelijk zijn! Wat dan wel?Wat dacht je van ontbinden in factoren?Dus:12p2+6p3=06p2(2+p)=06p2=0 of 2+p=0p2=0 of p=-2p=0 of p=-2Waarmee we toch weer een vergelijking hebben opgelost... TADA!! WvR woensdag 6 oktober 2004
WvR woensdag 6 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq