\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 28105 Re: Re: D[(5x^3 6) tan x] is dit correct? Dcos2x= -2sinx jeske 3de graad ASO - dinsdag 5 oktober 2004 Antwoord Dit is niet correct! De formule is : D [f(x)]n = n.[f(x)]n-1.Df(x) Dus Dcos2x = 2.cos x.Dcos x = 2.cos x.(-sin x) = - 2 sin x.cos x = -sin 2x LL dinsdag 5 oktober 2004 Re: Re: Re: D[(5x^3 6) tan x] ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
is dit correct? Dcos2x= -2sinx jeske 3de graad ASO - dinsdag 5 oktober 2004
jeske 3de graad ASO - dinsdag 5 oktober 2004
Dit is niet correct! De formule is : D [f(x)]n = n.[f(x)]n-1.Df(x) Dus Dcos2x = 2.cos x.Dcos x = 2.cos x.(-sin x) = - 2 sin x.cos x = -sin 2x LL dinsdag 5 oktober 2004
LL dinsdag 5 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq