\require{AMSmath} Re: D[(5x^3 6) tan x] klopt dit?D(5x3+6). tanx + [(5x3+6).D(tanx)]= D(5x3) + D(6).tanx + [(5x3 +6).1/cos2x)]= (15x2 + 0).tanx +[(5x3+6).1/cos2x]=15x2tanx + 1/cos2x.(5x3 + 6) jeske 3de graad ASO - maandag 4 oktober 2004 Antwoord Inderdaad, dit is correct. LL maandag 4 oktober 2004 Re: Re: D[(5x^3 6) tan x] ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
klopt dit?D(5x3+6). tanx + [(5x3+6).D(tanx)]= D(5x3) + D(6).tanx + [(5x3 +6).1/cos2x)]= (15x2 + 0).tanx +[(5x3+6).1/cos2x]=15x2tanx + 1/cos2x.(5x3 + 6) jeske 3de graad ASO - maandag 4 oktober 2004
jeske 3de graad ASO - maandag 4 oktober 2004
Inderdaad, dit is correct. LL maandag 4 oktober 2004
LL maandag 4 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq