\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 27924 Re: Inverse tangens berekening Uit proberen volgt dat ATAN niet werkt en dit hieronder wel, bedankt voor de inspanning =BOOGTAN(1) geeft 0.7853 =BOOGTAN(1)*180/PI() geeft 45 ESC en Iets anders - woensdag 29 september 2004 Antwoord Goeidag Ja, dit komt omdat ik er vanuit ging dat je met een Engelstalige Excel werkt, zoals mij. Oeps! Je hebt het dan toch gevonden, . Groetjes Igor woensdag 29 september 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Uit proberen volgt dat ATAN niet werkt en dit hieronder wel, bedankt voor de inspanning =BOOGTAN(1) geeft 0.7853 =BOOGTAN(1)*180/PI() geeft 45 ESC en Iets anders - woensdag 29 september 2004
ESC en Iets anders - woensdag 29 september 2004
Goeidag Ja, dit komt omdat ik er vanuit ging dat je met een Engelstalige Excel werkt, zoals mij. Oeps! Je hebt het dan toch gevonden, . Groetjes Igor woensdag 29 september 2004
Igor woensdag 29 september 2004
©2001-2024 WisFaq