\require{AMSmath} Inverse tangens berekening Wie kan mij vertellen hoe ik in excel een inverse tangens kan berekenen Help !!!! Edwin Iets anders - woensdag 29 september 2004 Antwoord Hallo Ik veronderstel dat je een beetje weet hoe te werken met formules in Excel. Doe dit met de formule: =ATAN( ) Je kan vb in een willekeurige cel in Excel het volgende typen: =ATAN(1) en het resultaat is 0,785... (in radialen), wat overeenkomt met 45°. Groetjes Igor woensdag 29 september 2004 Re: Inverse tangens berekening ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wie kan mij vertellen hoe ik in excel een inverse tangens kan berekenen Help !!!! Edwin Iets anders - woensdag 29 september 2004
Edwin Iets anders - woensdag 29 september 2004
Hallo Ik veronderstel dat je een beetje weet hoe te werken met formules in Excel. Doe dit met de formule: =ATAN( ) Je kan vb in een willekeurige cel in Excel het volgende typen: =ATAN(1) en het resultaat is 0,785... (in radialen), wat overeenkomt met 45°. Groetjes Igor woensdag 29 september 2004
Igor woensdag 29 september 2004
©2001-2024 WisFaq