\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 27097 Re: Exponenten en logaritmen t2-t = 8 t2-t-8 = 0 of t(t-1) = 8 Maar hoe kan ik nu op een waarde t = ... komen? Gerwin Student hbo - dinsdag 7 september 2004 Antwoord Aan t(t-1) = 8 heb je niks. Wel eens van de abc-formule gehoord? MBL dinsdag 7 september 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
t2-t = 8 t2-t-8 = 0 of t(t-1) = 8 Maar hoe kan ik nu op een waarde t = ... komen? Gerwin Student hbo - dinsdag 7 september 2004
Gerwin Student hbo - dinsdag 7 september 2004
Aan t(t-1) = 8 heb je niks. Wel eens van de abc-formule gehoord? MBL dinsdag 7 september 2004
MBL dinsdag 7 september 2004
©2001-2024 WisFaq