\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 26804 Re: Re: Bewijzen Reactie op dit gedeelte:(x+a)(x3+3x2+9x+12) na uitwerken de vierdegraadsvorm geeft. Haakjes uitwerken levert: x4+(3+a)x3+(9+3a)x2+(3+9a)x+3a Hoe kom je bij haakjes uitwerken opeens bij x4+ (3+a)......zou je misschien op kunnen schrijven wat je met elkaar vermenigvuldigd?Groetjes karin karin Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 29 augustus 2004 Antwoord (x+a)(x3+3x2+9x+3)=x(x3+3x2+9x+3)+a(x3+3x2+9x+3)=x4+3x3+9x2+3x+ax3+3ax2+9ax+3aEn nu jij verder.... hk zondag 29 augustus 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Reactie op dit gedeelte:(x+a)(x3+3x2+9x+12) na uitwerken de vierdegraadsvorm geeft. Haakjes uitwerken levert: x4+(3+a)x3+(9+3a)x2+(3+9a)x+3a Hoe kom je bij haakjes uitwerken opeens bij x4+ (3+a)......zou je misschien op kunnen schrijven wat je met elkaar vermenigvuldigd?Groetjes karin karin Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 29 augustus 2004
karin Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 29 augustus 2004
(x+a)(x3+3x2+9x+3)=x(x3+3x2+9x+3)+a(x3+3x2+9x+3)=x4+3x3+9x2+3x+ax3+3ax2+9ax+3aEn nu jij verder.... hk zondag 29 augustus 2004
hk zondag 29 augustus 2004
©2001-2024 WisFaq