\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 26739 Re: Subsitutiemethode ...maar dan komt het niet uit als je het uitwerkt. alexan 2de graad ASO - zondag 22 augustus 2004 Antwoord Toch wel.... 4x-2(-3x+2)=-3 4x+6x-4=-3 10x=1 x=1/10 y=... Dus ik zie 't probleem niet. WvR maandag 23 augustus 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
...maar dan komt het niet uit als je het uitwerkt. alexan 2de graad ASO - zondag 22 augustus 2004
alexan 2de graad ASO - zondag 22 augustus 2004
Toch wel.... 4x-2(-3x+2)=-3 4x+6x-4=-3 10x=1 x=1/10 y=... Dus ik zie 't probleem niet. WvR maandag 23 augustus 2004
WvR maandag 23 augustus 2004
©2001-2024 WisFaq