\require{AMSmath} Subsitutiemethode 3x+y=24x-2y=-3los op met de substitutiemethode alexan 2de graad ASO - zondag 22 augustus 2004 Antwoord Eerst (bijvoorbeeld) y vrijmaken: y=-3x+2 (1) Dan invullen in de andere vergelijking: 4x-2(-3x+2)=-3 Oplossen... en je weet x. Invullen in (1) levert je de y-coördinaat. WvR zondag 22 augustus 2004 Re: Subsitutiemethode ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
3x+y=24x-2y=-3los op met de substitutiemethode alexan 2de graad ASO - zondag 22 augustus 2004
alexan 2de graad ASO - zondag 22 augustus 2004
Eerst (bijvoorbeeld) y vrijmaken: y=-3x+2 (1) Dan invullen in de andere vergelijking: 4x-2(-3x+2)=-3 Oplossen... en je weet x. Invullen in (1) levert je de y-coördinaat. WvR zondag 22 augustus 2004
WvR zondag 22 augustus 2004
©2001-2024 WisFaq