Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 26365 

Re: Bepalen vergelijking vlak V en W

Bij het uitwerken van de eerste vraag kom ik op het volgende uit:
|4+p+2-6|/ (Ö20+p2) = |p+1-1|/(Ö2+p2)
Hieruit volgt 20+p2=2+p2.
Als dit al goed zou zijn wat betekent dit dan voor V, W en P ?
B.v.d.
Dirk S

Dirk
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 9 augustus 2004

Antwoord

Als je uitwerking klopt (2de regel) dat is p=0 een oplossing... in het geval je uit zou komen op 20=2 voor alle p dan betekent dat, volgens mij, dat er geen p bestaat waarvoor d(P,V)=d(P,W). Maar ik heb 't niet uitgewerkt... maar 't zou best kunnen kloppen dat p=0 toch? Of niet?

WvR
maandag 9 augustus 2004

©2001-2024 WisFaq