\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 545 Re: Alle getallen van 1 tot en 100 optellen Waarvoor kan ik dit eigenlijk gebruiken en hoe? Wouter 1ste graad ASO-TSO-BSO - zondag 20 juni 2004 Antwoord Je kan deze formule gebruiken om de som A van op elkaar volgende positieve gehele getallen uit te rekenen.Bijvoorbeeld:T(1...100) = 100·101/2 = PT(1...1000) = 1000·1001/2 = QQ - P = T(101...1000) dk zondag 20 juni 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarvoor kan ik dit eigenlijk gebruiken en hoe? Wouter 1ste graad ASO-TSO-BSO - zondag 20 juni 2004
Wouter 1ste graad ASO-TSO-BSO - zondag 20 juni 2004
Je kan deze formule gebruiken om de som A van op elkaar volgende positieve gehele getallen uit te rekenen.Bijvoorbeeld:T(1...100) = 100·101/2 = PT(1...1000) = 1000·1001/2 = QQ - P = T(101...1000) dk zondag 20 juni 2004
dk zondag 20 juni 2004
©2001-2024 WisFaq