\require{AMSmath} Een goniometrische vergelijking oplossen Hoe moet ik x oplossen in de volgende vergelijking?2 cos (2x+30°) =1 MIchel Student universiteit - donderdag 17 juni 2004 Antwoord cos(2x+30°)=1/22x+30°=60°+k·360° of 2x+30°=-60°+k·360°, met kÎNu jij weer... WvR vrijdag 18 juni 2004 Re: Een goniometrische vergelijking oplossen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet ik x oplossen in de volgende vergelijking?2 cos (2x+30°) =1 MIchel Student universiteit - donderdag 17 juni 2004
MIchel Student universiteit - donderdag 17 juni 2004
cos(2x+30°)=1/22x+30°=60°+k·360° of 2x+30°=-60°+k·360°, met kÎNu jij weer... WvR vrijdag 18 juni 2004
WvR vrijdag 18 juni 2004
©2001-2024 WisFaq