\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 25289 Re: Afleiding formule inhoud afgeknotte kegel Nog 1 vraagje als het kan1/3$\pi$R2H-1/3$\pi$r2(H-h)=1/3$\pi$(R2H-r2H+r2h)=r2(H-h) is toch r2H-r2h. mijn vraag is dan wrm het niet - maar + is.ok bedankt voor de moeite ji son Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 13 juni 2004 Antwoord Goed dat je doorvraagt, het is ook niet makkelijk!Net zoalsa-(b-c) gelijk is aan a-b+c.Ga maar na:7-(5-2)=7-3=4 en dat klopt met 7-5+2=4 hk zondag 13 juni 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Nog 1 vraagje als het kan1/3$\pi$R2H-1/3$\pi$r2(H-h)=1/3$\pi$(R2H-r2H+r2h)=r2(H-h) is toch r2H-r2h. mijn vraag is dan wrm het niet - maar + is.ok bedankt voor de moeite ji son Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 13 juni 2004
ji son Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 13 juni 2004
Goed dat je doorvraagt, het is ook niet makkelijk!Net zoalsa-(b-c) gelijk is aan a-b+c.Ga maar na:7-(5-2)=7-3=4 en dat klopt met 7-5+2=4 hk zondag 13 juni 2004
hk zondag 13 juni 2004
©2001-2024 WisFaq