\require{AMSmath} Matrices schoonvegen Hallo, ik ben bezig met een po voor wiskunde, hierin moet ik onderandere 2 matrices schoonvegen en ik kom er echt niet uit. Kunt u me misschien helpen of op weg brengen? BVD a)2x + 4y + 6z = 46x + y + 2z = -1-2x+ 7y + 10z = 9b)1x - y + 3z = 13x + 2y - z = 02x + 3y - 4z = -2(ik heb al 3 grote bladzijden volgeschreven met probeersels...) Jarno Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 7 juni 2004 Antwoord Bij de links onder het kopje 'lineaire algebra' staat een verwijzing naar een programma met de naam LiVe!LiVe lost stelsels lineaire vergelijkingen op, toont in "step" mode hoe de matrix wordt schoongeveegd LiVe1.3:meer decimalen in antwoordBekijk het maar eens... op Matrices en lineaire vergelijkingen staat ook nog 't een en ander... en op Stelsel vergelijkingen oplossen met matrix-notatie... en als je nog eens verder zoekt kan je nog wel meer voorbeelden vinden denk ik. Wist je dat je GR dit ook heel goed kan! op Matrix en stelsels bijvoorbeeld.... WvR maandag 7 juni 2004 Re: Matrices schoonvegen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, ik ben bezig met een po voor wiskunde, hierin moet ik onderandere 2 matrices schoonvegen en ik kom er echt niet uit. Kunt u me misschien helpen of op weg brengen? BVD a)2x + 4y + 6z = 46x + y + 2z = -1-2x+ 7y + 10z = 9b)1x - y + 3z = 13x + 2y - z = 02x + 3y - 4z = -2(ik heb al 3 grote bladzijden volgeschreven met probeersels...) Jarno Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 7 juni 2004
Jarno Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 7 juni 2004
Bij de links onder het kopje 'lineaire algebra' staat een verwijzing naar een programma met de naam LiVe!LiVe lost stelsels lineaire vergelijkingen op, toont in "step" mode hoe de matrix wordt schoongeveegd LiVe1.3:meer decimalen in antwoordBekijk het maar eens... op Matrices en lineaire vergelijkingen staat ook nog 't een en ander... en op Stelsel vergelijkingen oplossen met matrix-notatie... en als je nog eens verder zoekt kan je nog wel meer voorbeelden vinden denk ik. Wist je dat je GR dit ook heel goed kan! op Matrix en stelsels bijvoorbeeld.... WvR maandag 7 juni 2004
LiVe lost stelsels lineaire vergelijkingen op, toont in "step" mode hoe de matrix wordt schoongeveegd LiVe1.3:meer decimalen in antwoord
WvR maandag 7 juni 2004
©2001-2024 WisFaq