\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 24019 Re: Afgeleiden van f(x)=(ax+b)sinx (cx+d)cosx Dus a-cx-d=x en ax+b+c=x ?Hoe kan je hieruit dan a, b, c en d bepalen? Stef 3de graad ASO - zaterdag 15 mei 2004 Antwoord Heel goed!Dus:a-cx-d=xax+b+c=x-c=1a-d=0a=1b+c=0Nu jij weer.... WvR zaterdag 15 mei 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dus a-cx-d=x en ax+b+c=x ?Hoe kan je hieruit dan a, b, c en d bepalen? Stef 3de graad ASO - zaterdag 15 mei 2004
Stef 3de graad ASO - zaterdag 15 mei 2004
Heel goed!Dus:a-cx-d=xax+b+c=x-c=1a-d=0a=1b+c=0Nu jij weer.... WvR zaterdag 15 mei 2004
WvR zaterdag 15 mei 2004
©2001-2024 WisFaq