\require{AMSmath} Afgeleiden van f(x)=(ax+b)sinx+(cx+d)cosx f(x)=(ax+b)sinx+(cx+d)cosxBepaal de getallen a, b, c en d zodatf'(x)=xsinx+xcosxAan deze oefening ben ik al een tijdje aan bezig maar het lukt me maar niet. Kunnen jullie mij misschien wat helpen?Bedankt, Stef 3de graad ASO - zaterdag 15 mei 2004 Antwoord Als f(x)=(ax+b)sinx+(cx+d)cosx, dan:f'(x)=a·sinx+(ax+b)·cosx + c·cosx+(cx+d)·-sinxf'(x)=(a-cx-d)·sinx + (ax+b+c)·cosx...en dan jij weer... WvR zaterdag 15 mei 2004 Re: Afgeleiden van f(x)=(ax+b)sinx (cx+d)cosx ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
f(x)=(ax+b)sinx+(cx+d)cosxBepaal de getallen a, b, c en d zodatf'(x)=xsinx+xcosxAan deze oefening ben ik al een tijdje aan bezig maar het lukt me maar niet. Kunnen jullie mij misschien wat helpen?Bedankt, Stef 3de graad ASO - zaterdag 15 mei 2004
Stef 3de graad ASO - zaterdag 15 mei 2004
Als f(x)=(ax+b)sinx+(cx+d)cosx, dan:f'(x)=a·sinx+(ax+b)·cosx + c·cosx+(cx+d)·-sinxf'(x)=(a-cx-d)·sinx + (ax+b+c)·cosx...en dan jij weer... WvR zaterdag 15 mei 2004
WvR zaterdag 15 mei 2004
©2001-2024 WisFaq